Hej allesammen

 • Posted on January 23, 2006 at 21:16

Så er min nye hjemmeside ved at være på vej. Igen. Jeg fik egentlig også en i sidste uge, men den var ikke lige helt som jeg ville have det. Så nu prøver vi igen.

Men det skal jo handle om mig. Jeg hedder Tekla. Svane tror jeg nok. Måske er det Tekla Finmand Svane Jakobsen. Eller Tekla Kristensen (tihi). Det finder jeg nok først ud af om et lille stykke tid. Det er vist noget med en justitsminister og en navnelov. Meget kompliceret.

Lige for tiden øver jeg mig i at løfte mit hoved og at smile. Det synes mine forældre jeg er meget dygtig til. Jeg har lige rundet de 5 kilo og kan nu efterhånden være i noget af alt det fine tøj, jeg har fået af alle mine nye familiemedlemmer og venner.

2 Comments on Hej allesammen

 1. Jannic says:

  Først og fremmest – fin side! MÃ¥ske lidt “nuttet til en Tekla – men fin er den”

  Fedt! Glæder mig til at høre din fars dom over Joomla vs. WordPress. Egentlig ikke en sammenligning der kan laves da det er to vidt forskellige værktøjer med forskelligt mÃ¥l. Med ift. teklasvane.dk er det da spændende at høre “dommen” 🙂

  Ser frem til gode historier.

 2. tekla says:

  Far har sagt, at jeg skal skrive, at siden stadig er på vej til at finde sit rette udseende, men at der kan gå noget tid.

  Han mente Joomla var for bøvlet at tilpasse og at interfacet var lavet af en amøbe, tror jeg han mumlede…

Leave a Reply