Her kommer en cyklist!

 • Posted on April 6, 2008 at 21:45

Det gør der nemlig, for jeg har fået et pragteksemplar af en lyserød, trehjulet cykel. Det er ikke den føromtalte Peter Plys-cykel, den blev slået på målstregen af et andet vidunder.

Min far har drillet min mor en del med hendes indkøb af legetøj til mig, men hør nu her:

Jeg holdt ferie med min far ugen efter påske, han havde et par andre gøremål ud over at underholde mig, såsom at få sin cykel til cykelsmeden. Af en eller anden grund ventede han ikke til jeg sov. Første fejl! Han valgte så en cykelsmed, der havde lyserøde, trehjulede cykler stående fremme i lokalet. Anden fejl!

5 minutter efter tikkede følgende sms ind hos min mor: “Den kostede kun 550 kr, og vi fik en ringeklokke med”. Yihaaaaa, mere ferie med far.

Cykel Cykel II

Jeg kan nå pedalerne, men jeg kan ikke træde rundt endnu, så mor og far får motion, når de skal skubbe mig. Og sådan fik vi alle noget ud af den handel.

3 Comments on Her kommer en cyklist!

 1. krisbas says:

  Hej Tekla.
  Det er skisme en flot cykel du har fået. Og en flot cykelhjelm.
  Har din far og mor også sådan en hver ???

  KH Kristina
  – hvis nevø snart fylder 1 Ã¥r. Stort !!

 2. tekla says:

  De taler i hvert fald meget om det. Men det skal helst være en smart en og den slags.

  Hvad med dig selv egentlig?!?

  Og hils lige Manfred!

 3. krisbas says:

  Jeg har endnu ikke en cykelhjelm, men jeg tænker meget på det. Især på dage hvor jeg er tæt på at blive kørt ned af sindssyge billister !!!

  Jeg hilser Manfred, han er startet i vuggestue og har allerede hevet en ordentlig forkølelses + muligvis falsk strubehoste med hjem 🙁

  KH Kristina

Leave a Reply