Hip hurra…

  • Posted on December 19, 2006 at 21:01

Så er jeg den, der er blevet et år. Jeg havde en dejlig dag med svømning, livretter og gaver. I det hele taget var det en god fødselsdagsweekend med familiebesøg, kagedame og flere gaver. Jeg er ved at forstå konceptet med de der indpakkede ting. Der kommer nok et par billeder fra festlighederne senere.

Og nu er det jo snart juuuuuul.

Jeg skal til Sønderborg, danse om træet, spise en masse og have gaver. Senere på ugen skal jeg til Køge, der skal jeg sikkert også spise og have gaver. December er en fantastisk måned.

I denne glade juletid er der også kommet en julerelateret afstemning.

Glædelig jul og godt nytår.

1 Comment on Hip hurra…

  1. krisbas says:

    Hej Tekla. (aka charmetrold).
    Og et stort TILLYKKE med fødselsdagen fra mig. Tak for en hyggelig aften, jeg håber at du med tiden vil blive glad for gaverne.

    KH Kristina

Leave a Reply